Velgen herstel

Velgen stralen / spuiten / poedercoaten

Zijn uw velgen door oxidatie aangetast of verweerd? Een goede reden om uw velgen te laten renoveren door ons.

 

In principe kunnen alle soorten velgen, in alle soorten speciale effect lakken of normale metallic lakken in originele staat herstellen, heeft u een bepaalde specifieke wens of u wilt uw velgen in dezelfde kleur van uw autolak hebben? geen wens is ons te gek, wij doen het voor u.

Voor al het het spuitwerk beschikken we over een spuitcabine ,en spuiten we alleen met hoogwaardige lak van onze lakleverancier, hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen en tegelijkertijd sneller werk afleveren.

Velgen laten spuiten door ons kan op 2 manieren.

 

Manier 1: Overspuiten van uw velg, hiervoor dient de bestaande originele lak van uw velg nog in goede staat te zijn, hiermee wordt bedoeld dat bestaande laklaag niet mag afbladderen of Oxideren, stoeprandschade speelt hierbij geen rol. We kunnen meestal uw velgen indien u besluit de velgen te laten overspuiten , ook van kleur doen veranderen, of de originele kleur behouden.

 

Manier 2: Stralen en Spuiten van uw velgen. Indien uw velgen verweerd zijn, of oxidatie hebben kunnen ze meestal niet worden overgespoten omdat de grondverf of primer is aangetast.

Waarom kiezen voor spuitwerk ? De meeste autovelgen worden af fabriek gespoten geleverd, Spuitwerk is wat Mooier en strakker, het geeft een zeer diepe glans, en het oppervlak is egaler vergeleken met het poedercoaten.

 

Met het natlak spuiten zijn er echter ontelbare mogelijkheden met betrekking tot kleuren die mogelijk en leverbaar zijn. Zo kan er met het spuitwerk, alle effectlakken, mirror look ( look a like chroom ) Metallic kleuren, metal flakes 2 tone kleuren, parelmoer kleuren, black chroom, hyper silver, brilliant silver, worden gespoten iets wat met poedercoaten niet mogelijk is.

 

Poedercoaten van velgen

Poedercoaten van velgen is op dit moment de sterkste vorm van coating die er beschikbaar is voor Aluminium of stalen velgen, daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu omdat er geen schadelijke gassen worden uitgestoten met het poedercoating process, in vergelijking met natlak spuiten.

Uw velg is zeer goed beschermd tegen corrosie, is kras en stootvast, weersinvloeden van buitenaf zoals b.v. pekel hebben maken geen kans op oxidatie jarenlang. Dit zogeheten poedercoating is hierdoor ideaal voor uw wintervelgen u rijdt probleemloos vele winters door, zonder dat de lakstand er op achteruitgaat.

 

Het vroegere poedercoaten gaf bijna glad oppervlakte resultaat, je zag dan ook meestal een grove sinaasappeleffect in de lak, (lichte ribbelig structuur in de lak) geen strakke lak dus.

Door het gebruik van onze nieuwste technieken is dit sinaasappeleffect verleden tijd en nagenoeg niet meer zichtbaar, hierdoor ziet de Coating er als gespoten uit.

Powered by: WebBuro WebBuro